TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

ROBERLO

Ver: 57

Día de actualización: 05-08-2022

Ubicación: Riudellots de la Selva Cataluña

Categoría: Otra

Industria:

Tipo de empleo: Full-time

Loading ...

Contenido de trabajo

L’equip de Roberlo continua creixent!

Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l’automòbil i per a aplicacions industrials amb seu a Riudellots de la Selva, 15 filials a nivell internacional i un equip de més de 600 persones.

Formem part del Group Briolf, grup empresarial català de propietat familiar amb presència diversificada en el camp de les especialitats químiques i amb clara vocació internacional amb més de 900 persones, amb 16 filials internacionals i un ambiciós projecte de creixement.

Els nostres valors són la proximitat al client, la passió per la feina ben feta, el compromís amb els/les nostres clients i els/les nostres col·laboradors/es i la responsabilitat social amb el territori.

Per fer front als importants projectes de creixement que tenim busquem un/a TÈCNIC/A EN FORMACIÓun/a professional que vulgui sumar el seu talent al del nostre equip i comprometre’s amb un projecte versàtil, dinàmic i reptador i amb ganes de projectar el seu futur professional dins la nostra organització.

De la mà de la Direcció de Recursos Humans la persona seleccionada serà responsable d’analitzar les necessitats formatives del personal de l’organització, dissenyar i organitzar plans de formació adequats a la persona i al lloc de treball, realitzant un seguiment acurat dels resultats obtinguts per millorar la motivació del personal

S’encarregarà de:

  • Detectar i analitzar les necessitats formatives del personal d’acord amb els objectius de l’empresa. i del lloc de treball.
  • Dissenyar i executar el pla de formació adequat a les necessitats organitzatives i dels ocupants dels llocs de treball. Encarregant-se de la recerca de proveïdors, definición de costos del programa formatiu, estudi i tramitació de possibles subvencions de formació, …
  • Realitzar un seguiment i avaluació del pla de formació i de l’activitat formadora portada a terme.
  • Difondre, promoure i informar als personal de la corporació de l’oferta de les activitats formatives.

Què et demanem...

- Formació superior en recursos humans o similar i valorable formació complementària en gestió del talent.

- Domini eines ofimàtiques. Valorable domini SAP.

- Experiència prèvia de 2 a 3 anys en posició similar preferiblement en empresa industrial.

- Nivell mig/alt d’anglès.

- Busquem una persona capaç de treballar amb autonomia, amb clares habilitats relacionals i de comunicació, organitzada i metòdica i passió per la feina ben feta.

Què oferim...

  • L’oportunitat de projectar el teu futur en una empresa amb importants plans de creixement durant els propers cinc anys
  • Treballar amb un entorn jove i dinàmic amb sòlids valors

Si t’interessa la posició i creus que pots encaixar en l’oferta, inscriu-te! Et volem conèixer!

Loading ...
Loading ...

Haga clic para postularse como candidato gratuito

Aplicar

Loading ...
Loading ...

TRABAJOS SIMILARES

Loading ...
Loading ...