Lönekonsult/Lönechef

MoneyWise

Ver: 43

Día de actualización: 13-05-2022

Ubicación: Fuengirola Andalucía

Categoría: Otra

Industria:

Tipo de empleo: Full-time

Loading ...

Contenido de trabajo

Om jobbet

Nu anställer vi en lönekonsult till vårt kontor i Fuengirola och vi söker dig som kan jobba självständigt med hela löneprocessen. Du är stresstålig och har inga problem att hålla flera bollar i luften samtidigt. Vi anställer även en lönechef som utöver lönearbetet kommer att ansvara för personalen på kontoret samt hjälpa till med planeringen av våra olika uppdrag.

Dina uppdrag

Som lönekonsult hos oss på MoneyWise kommer du att tillhöra ett team där ni tillsammans jobbar med kunder i olika branscher. I rollen som lönekonsult har du eget ansvar för hela löneprocessen, vilket innebär ex. löneberedning, framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, förmåner och reseräkningar. Du arbetar även självständigt med utveckling av uppdragen tillsammans med kunden. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, serviceinriktad och tycka om att ta egna initiativ. Vi arbetar främst i Flex Lön, Hogia Lön, Flex HRM och erfarenhet av detta är meriterande.

Din bakgrund

Minst två års erfarenhet av lönearbete

Goda kunskaper i Flex eller Hogia

Det är meriterande om du har

Erfarenhet av ett flertal olika kollektivavtal

KY-utbilding inom löneområdet

Du är auktoriserad

När du blir en av oss

Vi vill att våra medarbetare trivs på jobbet. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet!

Eftersom vi är ett svenskt företag så bjuder vi så klart på fika varje dag och vi vill att du har kul på jobbet. Förutom en bra lön, generös semester och friskvårdsbidrag så anordnar vi även massor av roliga tävlingar och självklart deltar alla som vill i den årliga padelturneringen.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna skicka ditt CV till oss på Jessica.Fussey@moneywise.se eller kontakta oss om du har frågor om rollen eller vill veta mer om hur det är att jobba i Spanien.

Loading ...
Loading ...

Haga clic para postularse como candidato gratuito

Aplicar

Loading ...
Loading ...

TRABAJOS SIMILARES

Loading ...
Loading ...