Tipo de empleo: Full-time

Loading ...

Contenido de trabajo

Aquesta iniciativa vol mostrar els beneficis que reporta la presència d’un/a referent per a un infant i/o adolescent en risc d’exclusió en el seu desenvolupament vital, tant a nivell de creixement personal com de projecció acadèmica. I ho fa formant un grup de persones voluntàries amb l’objectiu que esdevinguin mentors/es d’aquests joves i/o infants en risc, acompanyant-los un cop per setmana durant tot el curs 22-23.

Si voleu disposar de més informació sobre el projecte, com funciona o els seus objectius podeu entrar a www.sapereaude-project.com i/o donar-vos d’alta al butlletí per rebre el newsletter del projecte així com les notícies, impactes i resultats del projecte.

PLA DE VOLUNTARIAT: SAPERE AUDE - RESILIS
  • Quina entitat: Fundació Resilis
  • Tipologia de voluntariat: Mentoria voluntària individual adreçada a joves de 12 a 18 anys en acolliment residencial i que estan cursant ESO o estudis post-obligatoris
  • Quan ho fem: De setembre a juny
  • En què consisteix el voluntariat: El/la voluntari/a ofereix dues hores setmanals al/la jove participant per acompanyar-lo, centrant-se en el treball escolar, donant suport acadèmic i es complementa amb la realització d’activitats d’oci i culturals

Vols formar-ne part? Si vols ser voluntari/ària i tens més de 18 anys, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.
Loading ...
Loading ...

Haga clic para postularse como candidato gratuito

Aplicar

Loading ...
Loading ...

TRABAJOS SIMILARES

Loading ...
Loading ...